Portal
Zonnepanelen keuringen

Keuring Service Nederland, de specialist voor keuringen conform NEN 1010 en NEN 3140

Keuring Service Nederland is al meer dan 17 jaar dé expert op het gebied van het uitvoeren van de NEN 1010 keuring en de NEN 3140 keuring. KSN is een onafhankelijk inspectiebedrijf, gevestigd in Pesse en actief in heel Nederland. Onze klantenkring is divers, van ZZP-er tot overheid, van scholen en instellingen tot bedrijven in de agrarische sector en het MKB.

Wij zijn gespecialiseerd in het nauwkeurig uitvoeren en verzorgen van keuringen, inspecties en certificeringen met betrekking tot de opleveringinspectie betreffende NEN 1010 en het keuren van bestaande elektra conform NEN 3140 normering. 
Wij zijn gecertificeerd voor het uitvoeren van Elektra Brandveiligheid inspectie volgens de ”VIER”-methodiek, ontwikkeld door I-keur en het verbond van verzekeraars, en de inspectie van elektrische installaties Scope 8 en elektrische arbeidsmiddelen Scope 9.

Alle voorbereidingen voor de inspectiemethode Scope 10 zijn in volle gang, om u ook hier binnenkort mee van dienst te kunnen zijn.

VIER methodiek keuringen uitgevoerd door Keuring Service Nederland

De VIER methodiek staat voor Verzekerings Inspectie Electronische Risico’s. Een unieke regeling die ontwikkeld is door ikeur in samenwerking met het Verbond van Verzekeraars. De erkenningsregeling VIER is speciaal ontwikkeld om de risico’s en schades die kunnen ontstaan tijdens het gebruik van elektrotechnische installaties en elektrische arbeidsmiddelen tot een veilig minimum te beperken.

Elektra Brandveiligheid Checks en keuring van zonnepanelen

Daarnaast voert Keuring Service Nederland ten behoeve van de brandverzekeringen Elektra Brandveiligheid Checks uit. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het keuren van zonnepanelen. Natuurlijk kunt u ook voor het keuren
van overige arbeidsmiddelen bij ons terecht. Wij vertellen u graag meer en adviseren u met verstand van zaken over de juiste keuringen die benodigd zijn voor een veilige en gecertificeerde werkomgeving.
Direct contact met Keuring Service Nederland
 
Keuringservice Nederland BV
Beilerstraat 15, 7933 TS Pesse
t. 0593-82 02 02
e. info@keuringservicenederland.nl