SCIOS Scope 8

Keuring Service Nederland is een onafhankelijk en gecertificeerd inspectiebedrijf. Onze medewerkers zijn bevoegd om de SCIOS Scope 8 inspectie uit te mogen voeren.

De antwoorden op de meest gestelde vragen over de Scope 8 inspectie vindt u hieronder. Heeft u een andere vraag of wilt u een offerte laten maken? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Contact

 

Wat is een Scope 8 inspectie?

De SCIOS Scope 8 inspectie is bedoelt om de elektrische installatie te controleren volgens een veiligheidsinspectie. Met deze inspectie worden de risico’s in kaart gebracht die zich voordoen bij het werken aan of met elektrische installaties. De Scope 8 is gebaseerd op de NEN 3140 inspectie.

 

Waarom een Scope 8 inspectie?

De Scope 8 inspectie zorgt ervoor dat de risico’s van de elektrische installatie worden beperkt zodat er veilig gewerkt kan worden met de installatie. Met deze inspectie:

  • Komt u als werkgever de wettelijk zorgplicht na;
  • Kan mogelijke schade voorkomen;
  • Worden mogelijke storingen beperkt;
  • Neemt de bedrijfszekerheid toe.

De Scope 8 is in Nederland niet wettelijk verplicht. Wel kan een verzekeraar of contractuele verplichting de uitvoering van deze inspectie wel verplichten.

 

Wat kost een Scope 8 inspectie?

De kosten voor de Scope 8 inspectie zijn verschillend per project. De factoren die een rol spelen bij de prijs omvatten:

  • De toepassing van de elektrische installatie;
  • Het totale bruto oppervlak dat geïnspecteerd moet worden;
  • Het aantal verdeelinrichtingen, zoals hoofdverdelers en onderverdelers.

 

Vraag een offerte aan

Wilt u weten wat de Scope 8 inspectie gaat kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan door naastliggend formulier in te vullen. Hierin zullen wij aangeven wat de werkzaamheden inhouden.
Wilt u liever eerst informatie krijgen? Neem gerust contact met ons op.

Contact

Informatie aanvraag Scope 8 inspectie

Vul onderstaand formulier in en ontvang een prijsindicatie per e-mail.

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 3

Contact persoon*
Inspectie-adres*